Strona główna Forum
Ось задумався, як краще підтримувати гігієну порожнини рота. Чищу зуби двічі на день, але відчуваю, що цього може бути недостатньо. Які є рекомендації, щоб уникнути проблем із зубами та яснами? Що ви робите для підтримки здоров'я ротової порожнини? Буду вдячний за поради!
Твоя ситуація знайома багатьом, і звичайне чищення зубів щіткою часто не дає максимального ефекту. Раджу додатково користуватися флосом і ополіскувачем, це допоможе позбутися бактерій там, де щітка не дістає. Але найбільший ефект дає професійна чистка зубів у стоматолога. Наприклад, я роблю її раз на пів року в стоматологічній клініці D.Ante, і після цього відчуття чистоти просто неймовірні. Це не тільки знімає наліт і камінь, але й допомагає зберегти здоров’я ясен. Щодо вартості, ціна професійної чистки зубів в Києві https://dante.com.ua/profesijne-chishennya-zubiv/ цілком прийнятна, особливо якщо враховувати, що це інвестиція в здоров'я зубів на довгі роки. Я особисто відчув різницю після регулярних візитів — жодних карієсів і ясна в порядку.